«Εύχομαι σε όλες και σε όλους η νέα χρονιά να φέρει Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, ατομική και οικογενειακή Ευτυχία. Να είναι μια χρονιά καλύτερη απ’ αυτή που αφήνουμε πίσω μας, περισσότερο αισιόδοξη, με περισσότερα χαμόγελα, με προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες, με νέους ορίζοντες, νέους στόχους και νέες κατακτήσεις». 
Αυτό αναφέρει σε μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά ο αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Τζουραμάνης.
Προσθέτοντας ότι «η πατρίδα μας, ύστερα από την βαριά περιπέτεια της, με τον λαό της ακόμα εξουθενωμένο απ’ τις συνέπειες της κρίσης, έχει δικαίωμα, έχει αξίωση να προσβλέπει σ’ ένα φωτεινότερο αύριο. Σε μια εποχή αναδημιουργίας, ανασύνταξης και ανάταξης. Και αυτό θα έρθει μόνο μέσα από νέα οράματα, από συλλογική προσπάθεια, από συσπειρώσεις γύρω απ’ τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου που υπεύθυνα και σοβαρά χαράσσουν το μέλλον. Το Κίνημα Αλλαγής επανασυνδέεται με τις δυνάμεις της κοινωνίας και στρατεύεται σ’ αυτό τον σκοπό. Εύχομαι, και πάλι, από καρδιάς, καλή χρονιά σε όλες και όλους».