Με αφορμή την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των ψήφων των περιφερειακών συμβούλων και την ανάρτηση της διορθωτικής πράξης από το Πρωτοδικείο Πατρών, ο Ανδρέας Τζουραμάνης έκανε την παρακάτω δήλωση: «ευχαριστώ θερμά τον επικεφαλής του συνδυασμού μας «Μαζί Αλλάζουμε» Κώστα Καρπέτα και όλους τους συνυποψήφιους μου, έναν προς έναν και μία προς μία προσωπικά για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε.

Επίσης, συγχαίρω τους κυρίους Δημήτρη Κωστακιώτη και Νικόλαο Κοτρωνιά για την εκλογή τους στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο από την Π.Ε. Αχαΐας.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απείχα από την ενεργό πολιτική δράση, οι συμπολίτες μου, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αναγνωρίζοντας το θετικό προοδευτικό πολιτικό πρόσημο που προσέδωσε η υποψηφιότητά μου και με ανάδειξαν στην τρίτη κατά σειρά θέση του ψηφοδελτίου, η οποία ωστόσο, δεν είναι εκλόγιμη, καθώς ο επικεφαλής μας αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Αχαΐας, ασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμα του σύμφωνα με το νόμο.

Επειδή όμως, η εκλογή μου όπως είχα πει και προεκλογικά δεν υπήρξε αυτοσκοπός, αλλά πράξη ευθύνης, παραμένω με όλες μου τις δυνάμεις στην πρώτη γραμμή του αγώνα και σταθερά δίπλα στην κοινωνία, για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας, απέναντι στις αδιέξοδες πολιτικές της περιφερειακής Αρχής που εντείνουν τον κίνδυνο της οικονομικής και κοινωνικής περιδίνησης.

Τώρα, μαζί αρχίζουμε!».