Στη σύσκεψη των Γραμματέων και των αναπληρωτών Γραμματέων των Τομέων Έργου του Κινήματος Αλλαγής μετείχε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο Ανδρέας Τζουραμάνης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών. 
Ο κ. Τζουραμάνης είχε την ευκαιρία μιας πρώτης συνεργασίας με τον Γραμματέα Οικονομικών του Κινήματος, βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκο όπου και συζητήθηκε το περίγραμμα δράσεων και πρωτοβουλιών του Τομέα. 
«Ο Τομέας Οικονομικών είναι κρίσιμος στη διαμόρφωση κι εξειδίκευση των θέσεων του Κινήματος μας γύρω απ’ την οικονομική πολιτική και ταυτόχρονα κρίσιμος για τον διαρκή κι εποικοδομητικό έλεγχο των επιλογών και των πεπραγμένων της κυβέρνησης», ανέφερε σε δήλωση του το πρωί της Παρασκευής ο κ. Τζουραμάνης. 
Προσθέτοντας ότι «το αμέσως επόμενο διάστημα θα συστηματοποιηθεί η λειτουργία του Τομέα στη βάση των κατευθύνσεων που έχουν δοθεί απ’ την Πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά και με στόχο την ανάδειξη της προοδευτικής και κοινωνικά αλληλέγγυας πρότασης του Κινήματος Αλλαγής για μια δικαιότερη και αποδοτικότερη δημοσιονομική πολιτική».