Στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ1 Πάτρας βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης φιλοξενούμενος στην εκπομπή του δημοσιογράφου, Ζώη Μαρίνου.

Ο κ. Τζουραμάνης αναφέρθηκε στα κύρια σημεία της υποψηφιότητάς του, ενώ με ειλικρίνεια επεσήμανε πως η εκλογή δεν είναι αυτοσκοπός, καθώς το ζητούμενο είναι να γίνει η δημοκρατική, προοδευτική παράταξη πάλι μεγάλη και κυρίαρχη στο πολιτικό σκηνικό.

Όπως τόνισε, τα λάθη του παρελθόντος έχουν «αναγνωστεί» και αναγνωριστεί, ωστόσο, δεν μπορούν να παραληφθούν όλες οι μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις που έγιναν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα. Μιλά για τους νέους και καλεί όλους τους Έλληνες να ενωθούν για να οδηγήσουμε την τόπο μας στο αύριο.

Οι νέοι αισθάνονται εξαπατημένοι από το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εμφανίστηκε με το μανδύα του νέου και τελικά αποδείχτηκε εκπρόσωπος του παλαιοκομματισμού και των πολιτικών του παρελθόντος που μας οδήγησαν έως εδώ», ανέφερε και κάλεσε όλους τους νέους ανθρώπους να επιλέξουν τον καθαρό λόγο και το ειλικρινές πρόγραμμα που στηρίζεται σ’ ένα κράτος που θα τον κάνει να πιστέψει στον εαυτό του και τις δυνάμεις του.