«Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις του ανθρώπινου δυναμικού, γι’ αυτό και οφείλουμε να πάμε τη συζήτηση για τις επιχειρήσεις ένα βήμα μπροστά.
Να εισαγάγουμε στο διάλογο με τους επιχειρηματίες την επιβράβευση των συνεργατών, των ανθρώπων που μοχθούν στο πλευρό μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δράσης», ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Καρβουνιάρη ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης.

Όπως είπε «πριν αποκτήσω τη δική μου επιχείρηση ήμουν εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα κι όπως ήθελα να με σέβονται έτσι σέβομαι κι εγώ τους συνεργάτες μου. Υπήρξαν άνθρωποι που πίστεψαν σ’ εμένα, ξεκινήσαμε μαζί και ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα.
Σίγουρα σαν κι εμένα υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες.
Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει ως νέοι πολιτικοί στη συζήτηση για τα εργασιακά, αλλά και το επιχειρηματικό περιβάλλον να βάλουμε και το θέμα των εργαζομένων που αποτελούν τον κυρίαρχο πυλώνα κάθε επιχείρησης ώστε να απολαμβάνουν το αγαθό της εργασίας με αξιοπρεπείς συνθήκες και να τους καταστήσουμε συμμέτοχους στα οφέλη.
Δικαιούνται ένα μέρος του μερίσματος της επιτυχίας, πόσο δε όταν αυτή μεταφράζεται και οικονομικά.
Μόνο έτσι δίνονται κίνητρα και αξιοποιείται στο μέγιστο δυνατό το ανθρώπινο δυναμικό κάθε υγιούς επιχείρησης».

For privacy reasons SoundCloud needs your permission to be loaded. For more details, please see our Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR.
I Accept