Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ήταν μια καθαρή νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο προσωπικά όσο και στους στενούς συνεργάτες του.

Η μεγάλη νίκη όμως πιστώνεται στους χιλιάδες πολίτες που προσήλθαν στην κάλπη και έδειξαν περίτρανα για άλλη μια φορά ότι ο κεντρώος προοδευτικός χώρος είναι εδώ και πάλι έτοιμος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη που ιστορικά του αναλογεί για το καλό του τόπου.

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου δείχνουν ότι θέλει να τα αλλάξει όλα από τη βάση μέχρι την κορυφή του κινήματος. Η ενότητα, η ανανέωση και η αξιοκρατία είναι τα κλειδιά για την επιτυχία. Αν τα καταφέρει σε αυτά τα πεδία, τότε το μέλλον της παράταξης θα είναι λαμπρό.

Οι πολίτες πλέον κουράστηκαν να βλέπουν τον κ. Μητσοτάκη να μην μπορεί να λύσει τα χρόνια προβλήματα της Ελληνικής παθογένειας. Κουράστηκαν να βλέπουν τον κ. Τσίπρα να δημαγωγεί χωρίς ντροπή. Διψούν για ουσιαστική πολιτική αλλαγή και θέλουν να εναποθέσουν τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον στη νέα ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Είναι στο χέρι του κ. Νίκου Ανδρουλάκη να το πετύχει και να μην διαψεύσει τις προσδοκίες των πολιτών. Αποτελεί καθήκον όλων εμάς που στελεχώνουμε αυτή την παράταξη να σταθούμε δίπλα του σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια.

Όσο με αφορά προσωπικά, δηλώνω ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή για τη σφυρηλάτηση της ενότητας, της ανανέωσης και της αξιοκρατίας που τόσο ανάγκη έχει η παράταξη και ο τόπος μας. Θα τηρήσω στο ακέραιο τη δέσμευση μου απέναντι στους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές του 2019 σε αυτή τη νέα εποχή για το κίνημα μας!