Την θέση του αναπληρωτή Γραμματέα στον Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα Ανδρέας Τζουραμάνης.
Οι συνθέσεις των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκαν την Κυριακή. Ο κ. Τζουραμάνης αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή Γραμματέα σ’ έναν Τομέα Πολιτικής που έχει άμεση συνάφεια με την προοπτική ανάπτυξης της χώρας, την καθημερινότητα του πολίτη, την απασχόληση αλλά και με την φορολογική και κοινωνική δικαιοσύνη.
Γραμματέας στον Τομέα Οικονομικών ορίστηκε ο Γιάννης Κουτσούκος. 
Ο κ. Τζουραμάνης είναι 41 ετών και έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Βιοϊατρική Τεχνολογία στο ΑΤΕΙ Αθηνών. Επίσης είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών “Executive MBA” και “Applied Economics and Finance” από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πατρέων, ως επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» και παλαιότερα έχει διατελέσει διαμερισματικός σύμβουλος του Νοτίου Δημοτικού Διαμερίσματος. 
Στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου ήταν υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα. 
Σε δήλωση του μετά την ανακοίνωση των καθηκόντων του ως αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Τζουραμάνης ανέφερε ότι «το Κίνημα βρίσκεται σταθερά δίπλα στον πολίτη και στην κοινωνία, με προτάσεις, με μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, με όραμα για το αύριο του τόπου μας, με διακριτή απόσταση από τις συντηρητικές επιλογές της σημερινής κυβέρνησης και τον λαϊκισμό της προηγούμενης. Αναλαμβάνουμε ένα κρίσιμο τομέα ευθύνης, με πολιτικές παρεμβάσεις σε καθημερινή βάση και κυρίως με την υποχρέωση να εργαστούμε για την επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος Αλλαγής. Πάνω σ’ αυτό το δίπολο θα κριθούμε».