Σε «κύτταρο» πολιτικών συζητήσεων και δημοκρατικού διαλόγου και μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου επιδιώκει να μετατρέψει το πολιτικό του γραφείο του, στην οδό Πατρέως 14, στην Πάτρα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος όπως έχει διαμηνύσει θα είναι «παρών» και την επόμενη ημέρα.

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κ. Τζουραμάνη και παρέστη στη συνάντηση που έγινε στο πολιτικό του γραφείο, στο οποίο τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Κωνσταντίνο (εφημέριο του Ι.Ν. Παντανάσσης) και τον π. Νεκτάριο.

Ο κ. Τζουραμάνης, δέχτηκε τις ευχές όλων όσοι παρέστησαν, ενώ ο ίδιος στην ανοικτή συζήτηση που ακολούθησε εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Κίνημα Αλλαγής με την εντολή των πολιτών από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα αποτελέσει τον ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Επεσήμανε ακόμη την ανάγκη οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου να παραμερίσουν την κρίσιμη αυτή στιγμή, τις όποιες διαφορές και να στείλουν ισχυρό και αποφασιστικό μήνυμα ενότητας, προκειμένου η μεγάλη παράταξη να φθάσει και πάλι ψηλά.