Στο ένδοξο τόπο της Τριταίας και ειδικότερα στο Καλέντζι, γενέτειρας τριών Πρωθυπουργών και κοιτίδας της δημοκρατίας και των προοδευτικών δυνάμεων βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Τζουραμάνης στο πλαίσιο περιοδείας των υποψηφίων του Κινήματος με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η αποδοχή, η στήριξη και η εμπιστοσύνη των κατοίκων της περιοχής ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και τιμητική για όλους τους υποψήφιους, οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος. Μάλιστα, ο κ. Τζουραμάνης έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την περιοχή, καθώς ο παππούς του, Ανδρέας Μπαντζής ήταν από το Καλέντζι.

Να σημειωθεί, πως στο Καλέντζι τελέστηκε μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 ετών από τον θάνατο του μεγάλου ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

«Ασυμβίβαστος και οραματιστής! Αν και έχουν συμπληρωθεί 23 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ… Μας εμπνέει και μας δείχνει το δρόμο. Όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες δεν ξεχνούν τον μεγάλο φιλολαϊκό ηγέτη της χώρας, τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, που μας έδειξε τον δρόμο του αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ», τόνισε ο κ. Τζουραμάνης.